Hotellet tilbyr komfortabel overnatting i store, koselige, og godt utstyrte leiligheter.


- Tv/flatscreen

- Internett WIFI

- Kaffetrakter

- Mikrobølgeovn

- Kjøleskap med fryseboks

- Vannkoker

- Brødrister

- Dvd spiller

- Oppvaskmaskin

- Vaskemaskin

- Strykejern

- Gode dobbeltsenger

- Mulighet for ekstraseng

- Usjenert hage med gassgrill

- Sykkel til utlån

- Paraplyer

- Spill/bøker

Priser (NOK inkl. mva.):


Pr. døgn:

Pr. uke:

Pr. måned:

Kr.

Kr.

Kr.

1.620,-

6.200,-

16.490,-


Alkoverom (dusj/wc på gangen) fra Kr. 499,-


Våre leiligheter:


Leilighet "Aftenstemning"


Leiligheten er lun og varm, og er beliggende i 1. etg. i front av huset. Her titter solen inn til sent på kveld. Stort kjøkken hvor du kan nyte frokosten, og kanskje bake boller? Flatskjerm og dvd spiller, stor god dobbeltseng og romslig bad med vaskemaskin.


Leilighet "Harmoni"


Beliggende i front av huset i 2. etg. Her vil du finne alt du trenger, ta bare med deg tannbørsten. Kjøkken med spisestue for inntak av et godt måltid, eller hva med å nyte en film fra godstolen i stuen.


Leilighet "Nocturne"


Stilig og moderne innredet i gråtoner. Sleng deg på sjeselongen og gi deg selv en velfortjent strekk eller nyt et hyggelig måltid ved spisestuen på kjøkkenet. Flatskjerm og dvd spiller. Stor god dobbeltseng og en utbrettbar sovesofa i soverommet.


Leilighet "Nostalgi"


Trivelig leilighet beliggende i 2. etg. i front av huset. Moderne og avslappet stil. Arbeidsplass med godt lys. Nyt en god selvlaget middag i sofakroken eller spisestuen - eller besøk en av Sandefjords restauranter – sentrum er rett utenfor døren.


Leilighet "Oxygen"


Lys og lett leilighet i rustikk stil, beliggende i 2. etg, mot hagen, inne i gårdsplassen. Her kan du nyte frokosten på egen veranda. Flatskjerm og dvd spiller. Romslig stue og kjøkken i åpen løsning med utsikt til gårdsplass og hage.


Hagen


Når været tillater det, anbefaler vi å avlegge hagen et lite besøk. Her finner du både gassgrill for tilberedelse av middagen, hagemøblementer for hyggelig samvær eller hva med en god solstol for å nyte en solstråle eller to? Hagen er fordelt over 3 plan - for den som ønsker å være sosial og for den som ønsker å trekke seg litt tilbake. Her er det bare å velge..